Wednesday, August 14, 2013

Nora Danish? Anak Menteri? Bercuti??? Lantak pii laaa..

Nora Danish pos gambar2 dia bercuti dekat Bali? alaaa.. biar la dia nak bercuti.
Apa? dia bercuti dengan anak menteri? ohh itu panassss...
hehehehe...
Saja nak jadi kipoci kan..sebab tetiba isu ni jadi panas la.
 Tetiba kat timeline fb nalin banyak lak cerita pasal ibu chomel ni.
 
 bila dh keluar cerita2 pasal ni. pengkomen pun toksah nak cakap la kan. Yang komen ok tu bagus la. tapi xterlepas juga yang mengkritik. alaa.. biasa la tu nok. retis katakan. kalau kita yang biasa2 ni pun orang sekeliling boleh dok canang cite. ni kan pulak retis. lagi la berganda2 la..
 
 
Tapi pada nalin, lantak kome la.. tapi pada yang membaca dan melihat atau dapat lihat secara life mereka kat sana. ada akal. fikir sendiri.
macam orang tua-tua kita selalu pesan yang mana elok tu. ikut. contohi. tapi yang mana tak elok tu xyah la nak dikutuk-kutuk. jadikan garis panduan supaya kita xbuat kesilapan tersebut.
anyway pada si katak. gambar kat atas tu saya kidnap dari profile awak.. hehehe. Agak2 lau nak tgk gambar percutian Nora ni banyak lagi g la tgk kat instagram dia. xpun jeguk je blog si katak tu .
ok la daaa... ongg.. gedek.. gedek..
 
 
p/s: tapi gambar kat atas tu chantique. kelass ko jah..

No comments:

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...