Monday, August 19, 2013

SENARAI HOTEL & RESORT YANG MENDAPAT SIJIL HALAL MALAYSIA (JAKIM)

Assalammualaikum
Selamat Sejahtera
hari ni mesti ramai yang dah mulakan kerjakan? antara persoalan yang sentiasa difikirkan warga-warga yang berkerja ni nak makan apa lunch nanti? makan kat mana?
dapat bila musim2 raya ni macam nak cari something yang lain sikit.
dalam mencari kedai, restorant atau pun hotel2 jangan lupa ataupun sentiasa beware dengan masakan-masakan yang diniagakan. pastikan ia bersih dan mendapat Sijil Halal yang sah.
Ok, entry kali ni jom kita check it out list atau Directori Hotel-Hotel di Malaysia yang mendapat pensijilan halal dari JAKIM.
 
Tak pun save je kat dalam hp korang format sms kat bawah ni.
Zaman sekarang kan smeua dihujung jari. senang je..
 
 
 

No comments:

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...