Friday, August 23, 2013

Jom rasa KEK KEJU MELELEH OPSS MELETOPSS

Assalammualaikum
dan
Selamat Sejahtera
 
Haaa.. nama dia pun dah kebabooommm. lom cuba rasa lagi..
tapi serius sedap. Nalin ni emmang dari kecik tak suka kek. Bagi la kek macammana pun. mesti nalin tak nak. Tapi tah la. Dengan kek ni. Mula-mula akak beli. Pastu dia kata cuba la. sedap. Xmo la. cuba la.. Nak sedapkan hati akak. cuba la juga.
Bila dah cuba. Hamik ko. Semangkuk tu nalin bedal sorang je. Huh!
 
nampak tak gambar cheese dia yg meleleh-leleh tu
Dari just makan, disedapkan sedap. nalin pun jadi la agen kek ni
walaupun jadi agen. nalin ada juga membantai tuk perut sendiri. hehehe :D
 
 
Kek ni ada 6 perasa yang semuanya sedap-sedap dan mengliurkan
Tiramisu
Coklat
Pandan
lemon
Vanila
Strawbery
 
Pada yang berminat nak rasa dan order tapi jauh. tak jadi masalah. kek ni boleh diposkan khas tuk anda semua. RM20/bekas tidak termasuk harga pos la. Bagi area kl dan shah alam khidmat penghataran disediakan RM10/delivery
 

 Pada yang nak order boleh klik ORDER atau message/call/whatsapp 014-7140534
 
 
 
Tweet

No comments:

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...