Monday, November 15, 2010

Pada hari rabu yang lepas telah dia adakan MPG (MALAM PRA-GRADUAN). walaupun pada asalnye byk sgt rintangan yang melanda snpaikan Puan Rubiah kn turun padang, preparation semua dibuat dlm masa 2 hari. tp Alhamdulillah semuanya dapat berjalan dengan lancar.. post kali ni nalin nak tunjuk la pd korang semua sahabat2 merangkumi urusetia yang banyak membantu nalin dalam menjayakan MPG PERDAGANGAN 2010..



dah penat wat keje, kami semua kuar g mkn mlm tu.. lapar seh.. banyangkan dr pg kitowang xmakan pape.. bawa smpai ke 12 malam.. puasa pun dh buka kul 7.. penat xyah cite la.. huhuhu
kitowang g mkn kat medan slera seksyen 23.. tempatnye ada open karoke, tp mase kitowang smpai lagunye.. mak ai.. cam nak bg kitowang tdo kat situ.. hehehe pape pun mknan dia sedap.


mamat sowang ni namanye hasbi. mlm tu dia order sup ekor telur dadar ngn nasi putih.. tapi bertambah tu.. hehehe.. xpe hasbi, mkn.. semuanye ditanggung.. hehehe


hah! ni ABdul Basit! orang kuat jabatan perdagangan.. bile dia bercakap, YB pun kalah.. hehehe.. mlm tu first time aku kuar ngn basit, basit tak hbs mkn.. dia kate byk gle kak.. hehehe.. mlm tu basit mkn keuw teaw goreng.. sedapkan basit.. hehehe


ni alia ngn bai.. ajak pendaftaran akau.. anyway thankz a lot dik sbb byk membantu.. lau nak tau dowang berdua ni budak umah aku gak.. aku tarik dowang join sbb aku tak cukup ajak.. thankz again sbb byk membantu k..


eeehhh.. ni sape mamat 2 org ni.. bergaya xleh bla.. hahaha.. ni 2 orang insan yang dijemput khas utk menjadi akj siriaraya mlm tu.. ataupun ajak audia system da.. hehee thankz tuk korunk berdua yek


aiman.. ustaz klas aku.. hahaha.. single lagi ni. actualy dia dtg sbg pembaca doa majlis, tapi cam mane tah leh jadi ajk protokol.. basitnye keje la.. dh lak tu, jd drver kitowang lak mlm tu.. hehehe.. anyway thankz aiman



eehhh.. ni sape lak ni.. dedua comel lak tu (pasan) hahaha.. ni la aku ngn sue.. thankz a lot sue sbb sudi tolong akak.. kesian sue penat terkejar sana sini ngn akak. teman akak settlekan semua benda dlm satu hari. smpaikan kita study pun kat atas moto.. akak syg sue..


yang ni pulak pengerusi majlis tuk mlm tu.. pobalan atau aku pngl dia bby.. hehehe.. dia jd pengerusi ngn sue. thankz balan sbb sudi jd mc terjun.. hahaha


hah! yang dia org ni, toksah dilayan. nanti korang pun leh jd cam dowang. mase ni semua sedang kegilaan hahaha.. tah apa si basit tu cakap tah.. yang si sue tu lak nk jd 'wakil rakyat' gak ke cam basit.


ni abg long kami ataupun mat syukri.. seorang yang sgt baik.. dia bertugas sebagai ajk cenderamata dan hadiah.. lau nk tau mamat ni sgt la kredit dan sgt la pandai memasak.. hehehe.. thankz bang long

No comments:

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...