Friday, June 8, 2012

MARSHMALLOW

aku dh seminggu dh memulakan kerja part time. tapi keje part time aku ni just pada hari jumaat dan isnin jew. kenapa? sebab aku still ada klas lagi pada hari2 lain. huhuhuhu... (sedih) nak tau nape aku sedih? ye la! mane tak nye mber lain semua dh mula keje. dh hbs sem. tapi aku? mesti la sebab aku xlepas paper. lau tak aku pun dh keje full time. huhuhuhu
  ok skang aku bukan nk cite sal paper aku yg kantoi. tapi aku nk cite sal kedai yg aku wat part time ni. keje per? jaga stall je. stall ker? emmm...actually kedai. cuma xde la besar mane. but nice and simple. kedai aku keje ni jual marshmallow..
ada mcm2 jenis marshmallow. ni aku share skit pasal jenis2 mashmallow kat kedai ni
















 mix combo adalah gabungan semua jenis mashmallow yg ada kat kedai ni

 terdapat 3 jenis pembukusan. yg tepi skali blh kiri dijual dgn harga RM2 (budget packet).
 Tgh (Big pack) RM10.50 dan tepi kanan pada harga RM3.50 (small pack). 



ok, dlm byk2 jenis marshmallow ni, aku paling suka yg ni. Choco filled. dalam dia ada coklat cair. sedap....


 nampak tak coklat dia?

so, pada sesiapa yg berminat tuk membeli. blh la dtg kat sini. utk korang, aku siap bg peta ag.. meh ler..
Our Location

1 comment:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kalau cm ni.. pas abis study dh leh wat bisnes sendiri la ek.. :)

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...