Friday, August 12, 2011

RESUME TERBAIK???

ASSALAMUALAIKUM
DAN
SALAM SEJAHTERA

hye semua.. apa khabar? diharap sahabat2 korang2 semua sentiasa sihat2 dan berada dalam redha dan keberkatan NYA. Insyaallah..

ok, minggu ni aku byk gle tugasan assigment yang nak buat. ngn quiz, test ag.. adehh!. tp tu la lumrah hidup sbg student. lau tak bukan student nama nye.. betul tak? hehehe...

ok, mase aku update blog ni, aku ngh wat tugasan subjek HR atau nama penuhnya Human Resource. Lect aku minta buat resume yang terbaik yang termampu utk dibuat. so, aku pun search2 la kat tenet ni haaaa... skali aku jumpa satu resume yg terbaik.. nk nengok? jom tgk ni





KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...