Tuesday, February 08, 2011

!!!!!AKU BENGANG!!!!!



aku bengang!
memang aku suka keje free!
mmg aku suka buat semua kerja-kerja kau!
mmg aku suka kn maki bila kerja ko tapi aku yg kena!
memang aku pandai  buat semua benda!
memang aku suka bila kau lari dr kerja kau!
aku mmg suka kau keluar g minum!
satu hari 10x g minum!
memang aku suka bila tugas kau, bila due date aku yg kn buat last minit!
aku suka! aku suka! aku suka!
kau mmg sangat memahami!
macamane kau leh jadi pegawai!
alasan kau, kau tak tau buat!
mcmane kau jadi penceramah! mcmane kau jd pensyarah kalau kau tak tau buat!
word! excell! power point!
memang semua kau tak tau buat!
tulis pakai pen kau xtau buat kan!
huh!!! nanti aku anta kau g sekolah ye!
bagi kau belajar balik mcmane nak buat!

2 comments:

EZAN IDMA said...

Sabar ye :) ezan penah rase :)

PuRpLe LaDY said...

sabar la ni..
tp masalahnye kje yg aku kn buat tu melibatkan masa depan org besar2 lak tu..
sbb tu salah sikit aku kn maki teruk.

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...