Monday, January 24, 2011

PART TIME JUAL ACCESSORIES

lately ni kan, nalin nak cari keje part time. xtaunk wat pe ag tuk tambah kan sumber2 pendapatan. masa sgt terhad. pastu parent lak xkasi keje mlm.. emm, buntu lak jadi nya. tapi! kembangkan minda kau nalin. pasti ada jalan. dimana ada kemahuan, disitu ada jalan. hehehe..


 nak tau apa aku buat? la ni aku wat perniagaan kecil2 ngn bantuan sokongan aku yakni anak2 sedara aku. dowang yang tolong jadi agen marketing aku. hehehe.. tapi ada gak la aku bg upah kat dowang.  ni la yang aku buat. buat perhiasan-perhiasan. tuk handphone, keychain ataupun gelang.. byk lagi actually y boleh dibuat. tapi dh budak2 ni minta yang itu jew. yang itu je la yang aku buat. ahaks. jom tgk hasil kerja aku dr permintaan dak2 sekolah rendah








pada sapa yang berminat boleh jew lau nak order.. harga dia nalin charge RM1 tuk satu huruf dan accessories masuk pun RM1- RM2 setiap satu.. pape just col or msg nalin 013-2755464

No comments:

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...