Friday, December 03, 2010

Blog oh Blog !!




* Usia anda berblog ..
emm.. lau nak usia yang tepat xbrape nak ingt la.. tapi rasanye dh dekat 2thn

* Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog
lau nalin kate nalin sendiri boleh tak.. sbb nalin rasa blog ni la tempat tuk luahkan segala yang terbuku, suka or pape je la yang nalin suke dan xsuke

* Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog
kena ada internet.. huhuhu

* Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
blogger2 yang blog nye best!

* Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT
blog ni satu laman web yang dibuat untuk seseorang tu hasilkan penulisannya

* Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?
pada nalin ya. kenapa? sebab nalin rasa nalin akan tulis pasal diri nalin dlm blog nalin ni. apa yang nalin buat, nalin tulis dlm blog.. xkisah la nalin rasa, alami or nalin lihat.. semuanya lau nalin sempat nalin akan kongsikan di blog. kalau boleh semua-semua la nak cerita. tamaknye.. selain tu, blog ni juga slalu buat nalin ingt dan sedar diri sebb ada pembaca blog terdiri dr sahabat2 yang mengenali nalin sendiri. so, bile kite postkan entry2 keagamaan tu so dia akan related pada diri kita balik sebenarnya.. kalau kita nak mengubah org, so, kita la yang kn mengubah diri kita dulu.. hehehe..(dh cukup 100 patah perkataan tak?)


13 comments:

Cik Hasnah said...

singgah dari bolg Mr Ben ;)
Salam blogging :)

Scarlett O'Hara said...

Hai Nalin.
Salam kenal kenal.Dtg dari umah En.Ben.

::Miss Pikon:: said...

salam kenal.. singgah dr blog incik Ben :)

ilham_un said...

join gak sebab tengok blog kamu...salam perkenalan.

Natasha said...

nak hadiah?????

http://natasha1987.blogspot.com/2010/12/hrefhttpwww.html

kay yea said...

singgah~~

hasrul hassan said...

Salam .. singgah sini tgk entri yang BEn suruh buat tu.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Salam perkenalan.

misz nana said...

waa.. lama jugak berblogging..

teruskan berblogging ya :)

KimiCnoL said...

berblog memang best ;)
ADA AWARD NTOK AWAK
"1.Coolest Blogger Award??"

norh said...

salam..happy blogging

rabiatul said...

simple but nice :)

Matika Love said...

mamat pun dah join dah..sengmen blog oh blog...jemput laa singgah..

aienzcruzzle said...

jalan2 cni dri blog BA..
jemput singgah blog saye..
http://aienzcruzzle.blogspot.com/
♥♥♥♥

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...