Sunday, November 14, 2010

nalin xcident.. huhuhu

hye.. assalammualaikum.. dan camat mlm tuk mereka y bukan beragama islam.. pe khabar sahabat2 sekalian? nalin doakan sentiasa sihat2 dan gembira slalu..

smlm nalin balik dr shah alam.. ngn ujan2 tu balik la juga. mak suh balik. ko balik! so.. balik la juga.. huhuhu demi mendengar kata ku redah juga titisan hujanan.. hahaha.. pastukan smpai je kat depan flamingo, nalin xcident.. kebabom.. errkk, ganas sgt bunyi nye tu.. hehehe.. mcmane leh xcident?

meh nalin cite. nalin masuk simpang kiri kat depan flamingo tu(dr nkve) ada la 2 biji kete ni pancung jalan(cross road). satu CRV satu ag Jaguar. dedua ni nak naik ke mrr2.. dh la kuar tetibe.. dh si crv ni nmpak nalin nk langgar dia. dia pun break la.. jaguar ni ngelak kete dia ketepi. dh satu melintang kanan satu melintang kiri. analin nak elak mcmane .. kekanan pun kn.. ke kiri pun kn. nalin la y melintang patah. huhuhu.. sikit lagi nk kene lenyek ngn tayar blakang crv tu wa cakap luu.. huhuhu alhamdulillah ada beg yangsangkut kat tayar tu. lau tak.. nauzubillah min zalik..

tapi, alhamdulillah la nalin xde pape.. cume luka2 rigan jew.. cume nalin nak pesan pada sahabat2 dan pembaca lain. hati2 la yew lain kali.. ikut la jalan y betul.. xyah nak pancung2 jalan tu.. bahaya.. korang pun bahaya org lain pun bahaya...




No comments:

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...