Saturday, October 30, 2010

TAHNIAH CAYUNK

assalammualaikum n salam sejahtera buat semua pembaca. kali ni, post aku cox nk ucapkan tahniah.
TAHNIAH aku ucapkan buat sahabat baik aku ayu@makcik bibir merah cox dia dh berjaya mengepost first entry tuk blog dia y baru buat.. hehehe
form nothing to something. yaeh..
semoga ko bersemangat tuk slalu update blog ko k...
pada sahabat2 lain y nk tgk blog dia, just click




aku nk kuar dh ni. nak teman bakal pengantin.. hehehe sahabatku rasyaidah nk kawin. tp, tujuan dia dtg kl ni dr kelantan bukan la nk beli persiapan or pape y berkaitan perkahwinan beliau.. tp sbb dia adaa interview kat subang.. hehehe
k la, nanti aku balik aku cite ag.. daaaaa semua..
assalammualaikum n tk care

1 comment:

ayulunera said...

trime kasih kerana membuat entri pasal blog aku yang tak siap tuh...hehe....thanks tau..ajar aku.....n yang pling penting..i love u forever n ever.....

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...