Thursday, May 5, 2011

MERAWAT KANSER MENGGUNAKAN AL-QURAN

ASSALAMUALAIKUM
SALAM SEJAHTERA
SEMOGA SAHABAT2 DAN PEMBACA YG DTG SINGGAH DAN MEMBACA SENTIASA DLM LINDUNGAN ALLAH SWT.

Post kali ni nalin buat sambungan dari post yang lepas mengenai kanser. kalau sebelum ni nalin post mengenai tanda2 awal kanser. pada sesiapa yg lom ag bace. leh baca kat SINI. So, kali ni nalin post mengenai rawatan kanser menggunakan Al-Quran. Byk sungguh rahsia anugerah yg Allah turunkan pada kita ni. pelbagai penawar ada dlm nya.. 

sebelum tu terima kasih banyak pada blogger SAYANGINTAN. sebab nalin dapat info ni dr blog dia. Dari apa yg nalin baca blogger tersebut telah mengamalkan sendiri.. semoga post ni dpt membantu kepada sesiapa yg memerlukan. dan pada yg lain blh jd ilmu tambahan





1 comment:

shahril said...

salam semua… sebenarnya punca utama semua jenis kanser adalah kekurangan Vitamin B17/Amygdalin… boleh buat search di google pasal ubat B17 nie adalah penawar/ubat kepada semua jenis kanser tak kira tahap brape pun.. B17 nie tggi dalam biji aprikot, biji buah2an berry mcm acai berry, burberry, anggur, epal, kacang hijau, ubi kayu, daun sireh, daun belalai gajah, keladi tikus… tu sbb org2 tua dulu kadar kanser sgt kurang sbb mereka mengamalkan makan ubi kayu, daun sireh, ulam2an, keladi.. kita skrg mmg xmakan atau kurang makan bnda2 mcm ni, tu yg kanser terlalu tggi dlm zaman kita… sesiapa yg ingin mendapatkan ubat kanser iaitu B17 + Bromilin + Graviola… boleh hubungi saya 019-9362993, atau emel di hubby_sr@yahoo.com atau join group facebook ‘PENAWAR/UBAT KANSER’.. sesuai utk merawat semua jenis kanser tak kira tahap brape… InsyaAllah boleh sembuh sepenuhnya dlm masa 2-3 bulan sekiranya mengikut tatacara yg betul….

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...