Saturday, March 26, 2011

Jom Join Bloglist Man Yusoef

ada org kate kat aku. ko ni asyik join contest abg BE jew.. cube la join kontes2 yg lain. yew ker?? rasa cam ada jew aku join kontes yg lain. huhuhu.. ko je kot yg xpasan. ahaks. buktinya? kali ni aku join contest uncle usop lak.. 


jom aku terangkan syarat2nye...
1. Buat entry berjudul "Jom Join Bloglist Man Yusoef"- done
2. Letak header  yang dia dh buat sendiri ni. - done



3. Lengkapkan ayat:

      Blog Man Yusoef TAK BEST sebab takde muka saya.. hahaha - done

4. Tag minimum 1 orang rakan anda. Dan make sure beliau sedar dirinya di tag. - done
        mangsa di tag : EZAN
5. Tinggalkan url entry anda tu kat entry  DISINIdone


so.. jom la join skali. 


5 comments:

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari saya.. izinkan saya follow blog awak ek.. oleh itu, mai la singgah ke blog saya.. kalau suka follow ya.. thanks

PuRpLe LaDY said...

salam jua buat saudara awang.
nalin sambut salam perkenalan saudara dgn girangnye (ceh..ceh..ceh..) hehehe
terima kasih laye sbb sudi dtg ziarah ke blog nalin ni..
semoga perkenalan ni berkekalan dan salam ukhwah dr saya

EZAN IDMA said...

wah bloglist :) ttq tag

PuRpLe LaDY said...

welcome :)

PuRpLe LaDY said...

welcome :)

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...