Thursday, March 24, 2011

1 MALAYSIA : POWERPUFF KENTAL!

NAMA KUMPULAN

1 MALAYSIA : POWERPUFF KENTAL!

 


KENAPA KAMI PILIH NAMA INI

POWERPUFF atas sebab 5 BLOGGER TERAWAL dalam conference tadi, soOoo bajet nak POWERPUFFGURL jugak ahh.. heheh
TAK GENTAR walaupown dah dikritik kejam tapi tetap join game dan segmen Abg Ben
Kitorang memang power POWER... SO what? heheh..
Badan Abg Ben pon tak sekental kitorang okeh ^^


KETUA KUMPULAN


KENAPA NALIN PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN
sebab..

cik bunga yg paling produktif dan bersemngt waja dlm menyertai aktiviti ni. dr mula, dia yg menyatukan kami group 3 dgn meng'contact' setiap org dr kami yg abg ben dh senaraikan dlm group 3.. cayang cik bunga la. EMMUAXX!

alasan ahli yg lain(TERAWAL DALAM CONFERENCE)

"sebab cik bunga berjiwa kental"

"sebab cik bunga kental dlm melayan kerenah kami"

"sebab yg kami TAK maw jd lead"

"sebab cik bunga MUDA"

"sebab cik bunga BERKALIBER"

SENARAI AHLI  
(TERAWAL DALAM CONFERENCE)


SENARAI PENUH GROUP 3 KAT SINI

PENDAPAT SAYA MENGENAI 1TUBE.MY IALAH :

pocitip : Dapat mewujudkan satu laman sosial yg berkongsepkan 1 Malaysia yg dibangunkan oleh anak Malaysia sendiri. asyik tengok laman sosial(yg glamour) yg dibuat oleh org luar jew..
negatip : promosi kurang dilakukan. masih ramai yg lom tau kewujudan 1TUBE.MY ni..






4 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

lebiu u too...tree..pooohh ;)

Sharienz Sz said...

hidup power puff hehehe :)

miss frog said...

yeahhh...grup 3....^^V

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

cintabunga dtg follow group POWERPUFF KENTAL ;)

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...