Wednesday, December 08, 2010

Sesi suaikenal bersame Ayuni....

ok.. kali ni entry nalin untuk support sahabat baik nalin ni..

so.. here 25 random thing about nalin

1. Nama diberi Nabilah Huda bt Jantan.. kalau dikalangan family aku dikenali ngn nama uda. kalangan sahabat nabilah or ila.. kalau dikalangn sahabat alam cyber nalin/nalin puteri/puteri shahirah
2. mempunyai 4 orang adik beradik. dan nalin anak bongsu.
3.dilahirkan pada tanggal 13 Julai 1988 pada jam 6.35 petang di Hospital Besar Kuala Lumpur.
4. sekarang sedang praktikal di Universiti Pertahanan (UPNM)
5. merupakan pelajaran jurusan Diploma Pengajian Perniagaan (Pengurusan) di Politeknik Shah alam.
6.seorang yang sangat2 suka makan seafood
7.addicted to purple.. hehehe
8.nalin sgt suka membebel or bercakap. dari zaman sekolah lagi..
9. nalin ada facebook.. so sape nak add leh add nalin kat sini
10.nalin skang single. hahaha(promote ker)
11.nalin ingin menjadi seorang ushawanita yang berjaya suatu hari nanti insyaallah.
12. hobi nalin adalah membaca. nalin sgt suka membaca. salah satu sebab nalin suka berblog sbb nalin dapat menyokong hobi nalin sendiri
13. yang ni nalin xsure, tapi dh ramai gak la org yang kate kepala nalin cam bentuk petak? hahaha.. klakar la.
14. nalin ada 2 orang kakak dan seorang abang.
15. tapi nalin ada 13orang anak buah.. hehehe
16. bila nalin sedih, nalin sgt suka bawa moto(bujet cam dlm cite ali setan tu.. kuuuu jejak.. jalan berliku~lalala~hahaha)
17. nalin ni kalau marah, nalin akan senyap.
18. nalin seorang yang pemendam. susah lau nak suh nalin cite masalah or cerita pasal nalin la
19. nalin rasa nalin ni sgt penyayang orgnya
20. nalin sgt suka layan lagu2 jiwang.. hahaha.. minah jiwang nalin ni lau korang semua nak tau.. ahaks.
21.emm.. pernah kena tyroid, apendix dan..... (nak tau tnya sendiri)
22.berpegang pada prinsi kalau kita nak org hormat kita, kita kn hormat org terlebih dulu.
23.nalin ni akan kasar sikit perwatakannya
24.nalin sedang curi guna pc office tuk join contest ni hahaha..
25.nalin sangat sayang kawan nalin ni NUR AYUNI thankz ayu bg aku peluang join contest ko ni

5 comments:

ayulunera said...

oohh...i like yang 25 tu...time kasih nabila..tanpe ko..takdela aku berblog..
sobs..sobs...(lihatlah dunia)

oh over lakkan..

dear,ni bukan kontes..ni saje2 kene tag..hehe

raudhah said...

ni kawan baik awk ker?

PuRpLe LaDY said...

yup.. kawan yang sy sgt syg..
hehehe

Anonymous said...

hii...ley kwn

PuRpLe LaDY said...

hai.. leh jew :)

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...