Tuesday, December 14, 2010

SALAM BUAT SEMUA

assalammualaikum buat semua sahabat2 dna penyinggah@pelawat@pembaca yang beragama Islam dan salam sejahtera buat mereka yang non muslim.. semoga Allah memberkati hari kalian.. nalin harap hari ini akan jadi lebih baik dr hari2 yang semalam.. insyaallah...

hari ni hari ke 3 nalin kat unikl ni.. dan 3 hr juga la nalin xsempat nak update blog nalin.. so, hr ni nalin curi2 masa jab tuk update.. untuk makluman korunk nalin tido kat hostel unikl kat jalan tandok, bangsar.. dan trip tuk datang kat kampus cuma ada 2x jew sehari. bayangkan program start kul 9 hari ni. tapi kul 7 kitowang dh terpacak kat depan bangunan unikl ni.. huhuhu..

apa ag, smpai naik tingkat 10. tdo la la balik kat dlm surau.. hahahha.. pastu group nalin g mkn pagi(breakfast) dulu.

skang ni ngah check2 produk.. tunggu jab ag nalin upload gambar2 produk ek..

3 comments:

Anonymous said...

Salam. Hye awak. Saya tengah google asrama perempuan untuk Unikl MIIT City Campus then terjumpa article ni. Erm, maaf dan boleh tak saya nak tanya. Hostel perempuan di UniKL ni memang ade satu je kat Jalan Tandok ni ye?

PuRpLe LaDY said...

wlkmslm.. hye juga tuk awak :)
actually sy xbrape tahu sgt.. sbb sy duk sana pun sbb terlibat ngn salah satu program anjuran Unikl.
tp kalau tidak silap, ada 2hostel.. satu kat kg baru.. satu kat jln tanduk

Anonymous said...

la yeke..hihi..tankx 4 ur info..;))

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...