Monday, October 18, 2010

mama kate

lama rasanya aku xmenulis kat blog aku ni.. aku tak tau nak tulis apa.. nk cite apa.. nk luah apa..
aku rasa diri aku ni 'penuh' sgt lately ni.. huhuhu.. alhamdulillah..
semalam aku tention gle sbb kn buat 2skali laman web tuk pertandingan hari quality minggu ni.. tp tarikh summit dia hr ni.. aku dh tention sgt aku balik umah mama..
dh lama sgt rasanye aku tak balik.. huhuhu..
mama tnya aku, ko ada contact ag ke ngn eman. aku kate tak.. huhuhu.. (jahatnye aku.. ye ke tak. ada je. tapi bersebab.. bukan sengaja atau saja-saja tuk contact dia)
mama kate bagus la lau tak ag.. mama tgk ko skang pun dh makin hapey.. xde sedih2.. huh! hapey ke ma? mama nampak je hapey ma. mama tau tak kat dlm mcmane. lau mama pasan late ly ni owg slalu balik umah. sbb owg ngah sedih ma. sbb tu org balik. org balik dgn harapan org mampu tertawa.
ma.. teruskan la doakan owg agar owg mampu tertawa dan tak bersedih ma.

No comments:

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...