Thursday, September 2, 2010

............................

Hari ni aku pelik.. semua org kate aku berseri2.. dr pg aku dtg klas, asyik k usik je.. emmmpphh.. seri apa yek? aku pun xtau.. hahaha.. itu hanya kepalsuan semata. keseria yang korang nampak menutupi kesengsaraan dan kesakitan rintihan jiwa kau ni. korunk apa tau.. sbb aku sendiri bukan senang utk menceritakan perihal peribadi aku pd org.. aku dh terdidik begitu sejak dulu lg..

for somebody:
dy, u marah lg ye. smpai ignorekan i dh 2 hr :( smpai cam tu skali ye..
i dh xtau cam ne nk terangkan.. i xmaksudkan u lelaki murah. u dh salah anggap.. i maksudkan. terpulang pd u untuk buat apa jua keputusan y u nk buat.. i xnk dicontrol u nye life.. u ada hak tuk kawan ngn sape pun u nk.. u ada hak nak buat apa pun y u nak..
xkan la i nk halang.. sape i dy nk halang :( there are nothing between us lg.. kite xdeclare pape pun.. that's why i bg u buat apa pun u nk buat.

dy.. i'm really sorry. i xbermaksud nk wat u terasa n kecik ati smpai cam tu skali.. serius xde..

if pas ni, u still nk ignore i lg.. xpe la.. i tau. salah i kan. i pun xtau nak buat apa lg.. if u rs still nk continue, just text me ok.. anyway, 2hr ada gak rs rindu kt u tau tak.. emm.. tp nk wat cam ne.. i je rindu kan. huhuhu..

No comments:

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...