Sunday, April 11, 2010

KERJA GILER!


mlm tadi mmg aku gile.. hahaha.. dah la bangun kul 6.30 ptg.. bangun2, xtau nak wat pe.. kepala pun sakit.. hohoho.. then, zu(anak makteh) anta coment kat fb aku minta tlg ajar mate ngn add mate. eemm.. aku pon xtau nak wat apa kan.. aku mandi, aku siap2, aku tnya mimi leh antakan aku tak.. konon nak balik melaka la.. hahaha.. gle kan.. sekejapan aku wat keputusan drastik mcm tu. dah siap2, kitowang pon g la stesyen bas 17.. aku dh beli tiket. rm15.80. tetibe kau teringat, smpai sana aku nak gerak g umah makteh naik apa? addduusshh.. sakit dah ni.. col mak teh, mak teh ngah ada catering.. col ina, ina ada shooting.. ahh sudah...
last..last.. aku xjadi g.. nak ilangkan frust punya pasal, aku g melantak(dlm erti kate lain makan takterhingga) hahaha.. pas makan, aku ngn mimi ngn karoke... then g main bowling.. main bowling lak cam siooott je.. lane aku tu asyik ada prob je.. perrgghh membara rasanya.. pastu game lom abis, balak dak mimi ni lak nak ajak dia kuar. aahh sudah, potong stim je... kitowang pon balik la..
dekat rumah.. mlm gile aku tak hbs kat situ je.. ada lagi.. panjang lagi citenye.. hehehe. aku dh bohsan duk umah, on tv xde cite best.. col abg, abg lak xangkat2.. msg xreply2.. nyampah lak aku.. emmm apa aku nak wat ni.. on la ym.. on ym aku letak status bohsan.. then, aku nampak apekz lak letak status sape nak kuar lepak, ngah bohsan ni.. aku pun apa lagi buzz dia... discuss.. punye discuss.. dia puna amik aku.. kitowang kuar..
mula2 ingt just nak lepak2 minum ke kat kedai mamak borak2 je.. last jadi traavel selatan negara.. hahaha.. dari shah alam, kitownag g klang.. dr klang tetibe lak leh terfikir nak g pd.. apa lg bergerak kesana.. hahahha.. gle ar.. dah lepak2 kat pd bohsan ar.. (mane tak bohsan kul 4.30 pg sape ada) kitowang g bandar melaka tehn patah balik ke negeri sembilan) pastu singgah breakfast. waktu breakfast lak berlaku insident xdisengajakan. air panas tertumpah atas seluar apekz.. hahaha.. menjerit dia.. hehehe.. balik umah aku kat ampang pastu kitowang pun balik shah alam..
tapi aku rasa mmg terbaik la malam tadi.. hohoho.. aku balik kul 9 pagi doh.. hahaha.. anyway thankz apekz for the travel.. hehehe..
p/s: rahsiaku.. rahsiamu jua ;)

No comments:

KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...