DIAN'Z LEGACY PRODUCT


Nak Kulit cantik macam ni tak? 

Jom nalin perkenalkan product yg best ni, Nama dia DIAN'Z VITAMIN


Jom amalkan Dian'z Vitamin C. Apa yang best? Meh nalin cite sikit.
Manfaat Utama Dian'z Vitamin C & E:
  • Untuk memutihkan kulit Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
  • Menbantu pertumbuhan sel baru Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gela
Vitamin ini juga :
Mempunyai 6000mg whitening collagen Vitamin ini meggunakan collagen ikan talapia Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable.  
Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP 
 No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat. 
Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan. 

Sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas. 
Wanita hamil dan ibu yang menyusu boleh consume jugak. 
Lelaki dan perempuan boleh consume .


NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ 

Dah cantik luar, dalam pun mesti nak cantik! Celah celah yg berdaki berkarat tu kene la cerah sekata mcm kulit muka jugak... 
Guna NANO LIGHTENER CREAM pulak.. 
Memutihkan celah2 yang hitam...etc ; ketiak, celah peha, siku, lutut, leher, dll.


KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ 
 ✔ Kesan seawal 7 hari 
✔ Memutihkan masalah utama wanita 
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur 
✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada)
 ✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. 
Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
 ✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera) 
✔ Tiada bau-bauan 
 ✔ Krim berwarna light purple 
✔ KKM approved

BEST TAK? BEST TAK?
APA??
Nak dedua? 
Boleh jew...
Meh dapatkan kombo super best ni.
Dian'z Vitamin+ Nano Lighter pada harga super jimat
hanya RM110 sahaja
Free Postage lagi 


TAK PERCAYA LAGI?? JOM TENGOK TESTIMONI PULAK







Sekarang dah percaya? dah? 
kalau nak order
WHATSAPP : 0163066085

Harga :
DIAN'Z VITAMIN : RM80(sem); RM85(ss)
NANO LIGHTENER : RM35(sem); RM40(ss)



KOMEN PELAWAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...